Neongatan 2

Kontor, 550m² , Åbro
Nu kan vi erbjuda en lokal med bästa läge i Åbro/Mölndal. Nära viktiga trafikleder, mycket nära kollektivtrafik (bl. a buss Lila Express som trafikerar Mölndal Station på 7 minuter och med hög turtäthet) och med goda P-möjligheter utanför fastigheten. Lokalen ligger i markplan, med "eget-hus-känsla" och lokalen kommer att anpassas till nästa hyresgäst. Lokalen är huvudsakligen rumsindelad i nuläget, men kan öppnas upp. Möjlighet finns också att en mindre del av lokalen används som ett lättare plocklager, vid förhyrning av hela ytan om 550 m2 (ca 100 m2.). Så, alla företag som vill ta chansen att hyra en anpassad lokal för er verksamhet, kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort. (interiöra bilder visar verkligt utseende, men med uppdaterade ytskikt)

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

550m²

Omgivning

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer med busslinjer och har fina gång-och cykelbanor. Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både Söderleden och E6:an. Med kollektivt reser du enkelt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen