Nellickevägen 20

Kontor, 280m² , Gårda
Denna moderna och välplanerade lokal är belägen på våning 10. Här får man en vacker utsikt ut över området och ett härligt ljusinsläpp från de stora fina fönsterna. Lokalen har en öppen och rymlig planlösning, gemensamhetsutrymmen, konferensrum, mötesrum samt samtalsrum. Det finns bra förrådsutrymmen samt tre toaletter. Här sitter man strategiskt i en modern omgivning mitt i ett expansivt område.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

280m²

Omgivning

Södra Gårda, ett av Göteborgs äldre industriområden, ingår numera i primärområdet Heden och erbjuder en central men ändå lugn miljö. Områdets bra strategiska placering ger närhet till bland annat rörelse och knutpunkter via Heden, Korsvägen och Avenyn. Tack vare det goda läget kan Södra Gårda även erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen Almedal ligger nära och tar dig på bara några minuter till Göteborgs centralstation. Kommer du med bil parkerar du i något av de nybyggda parkeringsgaragen i området.

Service

I närområdet finns ett brett utbud av service, bland annat trevliga restauranger, mataffärer, apotek och Systembolag. Avenyn som är Göteborgs paradgata, ligger bara 2,5 km bort (8 minuter med spårvagn).

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen