Motorgatan 2

Kontor, 208m² , Norra Älvstranden
Nu finns ett modernt och trevligt kontor till uthyrning på Motorgatan 2. Här sitter man nära all tänkbar service med shoppingområdet Backaplan bredvid. Planlösningen består av två större öppna kontorslandskap, ett kontorsrum, konferensrum, tre toaletter, pentry med pausrum och bra med förrådsutrymme. I området är det lätt att hitta trevliga restauranger och caféer. På Kville saluhall som ligger en kort promenad bort kan man njuta av mat från världens alla hörn, här finns ett stort utbud av goda delikatesser.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

208m²

Omgivning

Lundby är ett varierande område på Hisingen med såväl nya urbana stadsdelar som naturnära områden. Även näringslivet är mångfaldigt. Här finns verksamheter i varierande storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Vidare finns närhet till promenadstråk, parker och gröna torg via exempelvis Älvstranden, Hisingsparken och Ramberget. Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralstationen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg.

Kommunikationer

Backaplan ligger på Hisingen i Göteborg. Det tar bara några minuter från Göteborgs innerstad med buss eller spårvagn. Närmsta hållplats är Hjalmar Brantingsplatsen.

Service

Det finns över 120 affärer/butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen