Mölndalsvägen 95

Kontor, 400m² , Krokslätt
Sitt i ljusa och fräscha lokaler med strategiskt läge i Krokslätt. Lokalen kommer att renoveras och anpassas efter inflyttande hyresgäster behov. Bra möjligheter finns för att öppna upp lokalen. Den uthyrningsbara ytan ligger på våning 4. Det finns även en ytterligare yta om 680m2 på plan 5. Lokalerna kan kopplas ihop med interntrappa/hiss. Den totala lokalytan blir då 1.080m2. Yta plan 4: 400m2 Yta plan 5: 680m2 För mer information om vilka olika lokalstorlekar som finns kontakta oss direkt.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

400m²

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad. Här har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express. Lätt att ta sig med bil och gott om egna parkeringsplatser runtom fastigheten.

Service

Nära till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Bland annat ligger O´Learys i fastigheten och över gatan ligger ICA Maxi. Området är under snabb utveckling och nya restauranger, cafeer och butiker tilllkommer hela tiden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen