Mölndalsvägen 30B

Kontor, 350m² , Almedal
Välkommen till ett trevligt och välplanerat kontor om 350kvm på entréplan. Lokalen har kontorsrum, samtalsrum, landskap och mötesrum. Här sitter man med Liseberg, Curiosa hotell och nya World of Volvo som närmsta granne! Fastigheten består av ca 30.000 m2 kontor-/verksamhetslokaler, med många framstående företag i respektive branscher. I anslutning till lunchrestaurangen som ligger i huset finns även en gemensam konferensanläggning, med två toppmoderna konferensrum. Möjligheten att boka och nyttja konferensavdelningen ingår i hyran. Här har du spårvagnshållplatsen i nära anslutning och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten. Byggnaden är GreenBuilding certifierad.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

350m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Almedal, som är ett område med gamla industrianor, ligger i stadsdelen Krokslätt, strax söder om centrala Göteborg. Här finns moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Närhet till både Korsvägen, med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk, såväl som till kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från Korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Utöver detta det flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc. Det finns även tillgång till en gemensam konferensanläggning i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen