Mölndalsvägen 30B

Kontor, 524m² , Almedal
Hyr en modern och fräsch lokal på populära Mölndalsvägen med Liseberg, Curiosa hotell och nya World of Volvo som närmsta granne! Mycket fin lokal med bra läge i fastigheten. Fastigheten består av ca 30.000 m2 kontor-/verksamhetslokaler, med många framstående företag i respektive branscher. I anslutning till lunchrestaurangen som ligger i huset finns även en gemensam konferensanläggning, med två toppmoderna konferensrum. Möjligheten att boka och nyttja konferensavdelningen ingår i hyran. Här har du spårvagnshållplatsen i nära anslutning och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten. Byggnaden är GreenBuilding certifierad.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

524m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Almedal, som är ett område med gamla industrianor, ligger i stadsdelen Krokslätt, strax söder om centrala Göteborg. Här finns moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Närhet till både Korsvägen, med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk, såväl som till kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från Korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Utöver detta det flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc. Det finns även tillgång till en gemensam konferensanläggning i fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen