Mölndalsvägen 26

Kontor, 580m² , Almedal
I denna representativa profilfastighet, ett stenkast från Korsvägen, finns det nu möjlighet att hyra en lokal om ca 580kvm. I fastigheten finns i dagsläget ett 40-tal olika företag, många inom it-/teknikbranschen. Det finns en uppskattad lunchrestaurang på den trevliga innegården. Här sitter du nära viktiga trafikleder och mycket bra kommunikationer med kollektivtrafiken. Lokalerna är genomgående ljusa och har fina ytskikt. Kontakta oss för mer information och möjlighet till visning!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

580m²

Omgivning

Almedal, placerat mitt i Mölndalsåns dalgång, ett område rikt på själ och charm. Omringat av vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet. Här finner man i dagsläget många kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion samt inredning i de ny moderna kontoren i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Tack vare sitt goda läge är det enkelt att ta sig med både cykel, bil och kollektivtrafikens buss- och spårvagnslinjer. Nära centrala Göteborg samt ett stenkast från korsvägen. I området finns gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

I direkt anslutning till fastigheten finns ett flertal hållplatser samt lokaltrafik. Det finns spårvagnshållplatser utanför dörren och Korsvägen är endast en promenad på 10 minuter bort.

Service

Området bjuder på ett flertal restauranger, flera gym och livsmedelsbutiker. Man kan även hitta Lisebergs nöjespark ett stenkast från fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen