Mölndalsvägen 26

Kontor, 580m² , Almedal
I denna representativa profilfastighet, ett stenkast från Korsvägen, finns det nu möjlighet att hyra en lokal om ca 580kvm I fastigheten finns i dagsläget ett 40-tal olika företag, många inom it-/teknikbranschen. Det finns en uppskattad lunchrestaurang på den trevliga innegården. Här sitter du nära viktiga trafikleder och mycket bra kommunikationer med kollektivtrafiken. Lokalerna är genomgående ljusa och har fina ytskikt. Kontakta oss för mer information och möjlighet till visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

580m²

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Vill man äta någon annanstans finns flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen