Mölndalsvägen 26

Kontor, 230m² , Almedal
Ljus och fräsch kontorslokal på populär gata med Liseberg som granne. Ytan är i nuläget rumsindelad men hyresgästen kan vara med och påverka planlösning och materialval. Det finns en gemensam lunchrestaurang i huset såväl som två toppmoderna konferensrum. Byggnaden är GreenBuilding certifierad. Närhet till spårvagn som går precis utanför dörren. 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

230m²

Omgivning

Almedal är ett område med gamla industrianor som ligger strax söder om centrala Göteborg. Närhet till både Korsvägen med Svenska Mässan och Göteborgs evenemangsstråk. Här hittar du moderna kontor i både gammal fabriksmiljö och nyuppförda hus. Gott om parkering för anställda och besökande kunder.

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds.

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Vill man äta någon annanstans finns flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen