Mölndalsvägen 22

Kontor, 740m² , Almedal
Nu har vi på Lokalisera möjlighet att förmedla en ljus och fräsch kontorslokal, med modern planlösning, i en representativ och central fastighet precis söder om Korsvägen. I fastigheten sitter många namnkunniga företag inom sina respektive branscher och som har det gemensamt att de vill sitta centralt och lättillgängligt och kunna dra nytta av all den service som finns i fastigheten. Spårvagnen stannar i nära anslutning till fastigheten och parkerar gör man enkelt runt fastigheten eller i garaget under. Lokalen har blandad och yteffektiv planlösning som passar det moderna företaget, men som kan anpassas efter respektive företags specifika lokalbehov.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

740m²

Kommunikationer

Spårvagn 2 och 4 stannar utanför huset på hållplatsen Almedal, endast 3-4min från korsvägen. Lätt att ta sig med bil och parkering utomhus eller i garage erbjuds

Service

Inne i byggnaden finns både restaurang och bank. Vill man äta någon annanstans finns flera restauranger i närheten. De gemensamma takterrasserna erbjuder möjlighet till kundevent etc.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen