Maskingatan 5

Kontor, 200m² , Norra Älvstranden
Ljus och trevlig kontorslokal om 200 kvm för verksamheten som söker en lite mindre kontorslokal. Lokalen finns på våning sex och har en effektiv planlösning med kontorsrum, konferensrum och pentry. Fastigheten är belägen ett stenkast från vattnet och de vackra promenadstråken som sträcker sig längs Norra Älvstranden. Det finns också stora härliga grönområden i närhet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

200m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron. Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss, båt och bil. Busshållsplats och färjeläge finns precis intill fastigheten.

Service

I området återfinns ett brett utbud av restauranger, caféer och livsmedelsbutiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen