Mårten Krakowgatan 2

Kontor, 1210m² , Centrum
I den nya fastigheten Platinan kommer en kontorslokal på våningsplan 14 med vacker utsikt ut över Göteborg. Utformningen på lokalen kommer genomsyras av hållbara materialval och inredning. Lokalen är även delbar för två ytor på 612 och 598 kvm. Lokalen kommer ha tillgång till två härliga terrasser. Fastigheten Platinan står klar 2021 och inflyttning börjar vid första kvartalet 2022. Kontakta gärna oss för mer information

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1210m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

I de nya centrala delarna av Göteborg finns det bra med kommunikationer både gällande kollektivtrafik med buss, spårvagn, tåg och båt samt bra möjligheter att ta sig ut med bil på de stora motorlederna.

Service

I fastigheten finns både restaurang och en takbar och i närområdet finns gott om trevliga lunchrestauranger och caféer samt all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen