Magasinsgatan 6B

Kontor/Lager, 2800m² , Kungsbacka
Här kan vi nu erbjuda en egen fastighet, med strategiskt och lättillgängligt läge, i nära anslutning till E6:an och Kungsbacka centrum. Fastigheten har en mycket bra fördelning av höglager/verkstad och med en lämplig storlek på kontor/personalytor (för eventuellt ytterligare kontorsbehov kan möjlighet finnas att bygga till detta). Runt fastigheten finns stora gårdsytor, för uppställning och parkering. Möjlighet finns att hyra bara 1.900 m2 modernt höglager, ca 8-9 meter och med hög bärighet, ca 3.000 kg/m2 och/eller upp till 2.800 m2, inkl kontor/lager.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

2800m²

Omgivning

Området Hede är beläget i norra Kungsbacka och har bra förbindelser via E20/E6 och med pendeltåg från Hede station. Området har utvecklats mycket de senaste åren och är nu ett stort logistik- och handelsområde med angränsande bostadsområden och naturen nära inpå. I området finns ett brett utbud av butiker, mataffärer och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bil och kollektivtrafik. Lätt access till E20/E6, ca 20 minuter med bil till Göteborg. Pendeltåg går från Hede pendelstation. Även buss går från området in till Kungsbacka centrum.

Service

Bra serviceutbud i närområdet. Här finns många olika lunchrestauranger och mataffärer som ICA Maxi, Willys och Lidl. Hede Fashion outlet ligger ett stenkast bort och gym finns också på gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen