Lindholmspiren 3A

Kontor, 886m² , Norra Älvstranden
En modern kontorslokal på Lindholmen Science Park. Lokalen ligger på vån 3 och har en blandning av av både rumsindelat och öppna ytor samt konferensrum. Här sitter man nära vattnet med Lindholmens serviceutbud och samtidigt med närhet till Göteborgs innerstad. I området finns det gott om restauranger, bra kollektivtrafik och möjlighet till parkering.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

886m²

Lokalnummer

Lindholmspiren 3A

Omgivning

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Kommunikationer

I området har du nära till all tänkbar service bl a restauranger, träningsanläggning, parkering och hållplatser för kollektivtrafik.

Service

På området Lindholmen finns ett mycket bra utbud av lunchrestauranger med hög kvalité samt annan service så som bank, friskvård, frisör, biluthyrning, konferensanläggningar mm.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen