Lilla Bommen 4 B

Kontor, 189m² , Centrum
En kontorslokal i hörnläge med ett insynsskyddat läge högt upp i fastigheten. Lokalen har en öppen planlösning och flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Lokalen har tilltalande ytskikt med stilfulla inrednings- och kulörval. Fastigheten har ett riktigt bra skyltläge och det finns möjlighet till snabbt tillträde. Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Med bil tar man sig lätt ut på de stora lederna och kommunikationerna med kollektivtrafiken är mycket goda. I fastigheten entréplan finns Lilla Bommens konferenscenter som en extra resurs vid exempelvis större konferenser. Fastigheten har närhet till både Centralen, Nordstan och den pittoreska småbåtshamnen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

189m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen. Området har fått sitt namn av Gullberget som Skansen Lejonet står på. Mellan Göta Älv och Mårten Krakow-leden finns kontor på Hultmans holme och Swedish Match snusfabrik med Pagoden. Av det gamla gasverket vid Gullbergskajen står bara Gasklockan kvar. Kajen benämns också Drömmarnas kaj, med en mängd äldre fartyg under renovering. Fartygen som inte renoveras fungerar som bostäder, kaféer, restauranger, vandrarhem och hotell.

Kommunikationer

Mycket goda. Fatsigheten ligger nära Resecentrum, Drottningtorget och Nils Ericssonsplatsen.

Service

Mycket nära till all tänkbar service i Nordstan. Konferenscenter i fastigheten. Flera lunchrestauranger i området. Ett flertal hotell inom gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen