Lilla Bommen 4 A

Kontor, 505m² , Centrum
Ett rymligt kontor med plats för både kontorsrum i olika storlekar och öppna gemenskapsytor samt mötes- och konferensrum. Lokalen är V formad och har möjlighet till flexibel planlösning med antingen en öppen planlösning eller indelat med kontorsrum beroende på hyresgästens behov. Planlösningen visar förslag på en öppen sittning med flera olika mötesrum i varierade storlekar. Fastigheten har ett strategiskt läge med närhet till all tänkbar service i Nordstan samt gott om trevliga lunchrestauranger och caféer. Garageplatser finns att hyra i fastigheten. Med bil tar man sig lätt ut på de stora lederna och kommunikationerna med kollektivtrafiken är mycket goda. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

505m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Mycket goda, man tar sig till fots på ett par minuter till Centralen, Drottningtorget och Nils Ericssonsplatsen.

Service

I området finns all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen