Lilla Bommen 3 C

Kontor, 488m² , Centrum
En ljus och modern kontorslokal om 488 kvm finns nu till uthyrning på våning 6 i fastigheten Aria på Lilla Bommen. Planlösningen består av flera större kontorsrum, mötesrum i olika storlekar samt ett fint pentry med gemensamhetsyta. Här sitter man med en härlig utsikt ut över älven. Fastigheten kommer att genomgå en uppdatering där det ska skapas en härlig mötesplats och där entréplanet blir hjärtat för möten i fastigheten. Det kommer att finnas en gemensam reception som delas med en café/barista, restaurang, konferens, service och många gemensamma ytor. Hela området kommer ges en sofistikerad citykänsla, mitt emellan kulturliv och myllrande affärer. I fastigheten kommer det även att finnas omklädningsrum med duschar samt låst cykelförråd i källaren.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

488m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssonsterminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg där man kan hitta all typ av service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen