Lilla Bommen 3 C

Kontor, 488m² , Centrum
En ljus och modern kontorslokal om 488 kvm finns nu till uthyrning på våning 6 i fastigheten Aria på Lilla Bommen. Planlösningen består av flera större kontorsrum, mötesrum i olika storlekar samt ett fint pentry med gemensamhetsyta. Här sitter man med en härlig utsikt ut över älven. Fastigheten kommer att genomgå en uppdatering där det ska skapas en härlig mötesplats och där entréplanet blir hjärtat för möten i fastigheten. Det kommer att finnas en gemensam reception som delas med en café/barista, restaurang, konferens, service och många gemensamma ytor. Hela området kommer ges en sofistikerad citykänsla, mitt emellan kulturliv och myllrande affärer. I fastigheten kommer det även att finnas omklädningsrum med duschar samt låst cykelförråd i källaren.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

488m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssonsterminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg. Fastigheten ligger nära köpcentrum, Nordstan.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen