Lilla Bommen 3

Kontor, 2049m² , Centrum
Här renoveras just nu Aria och erbjuder en ledig loka om 2049 kvm på fjärde och femte våningen med en härlig utsikt mot älven. Renoveringen kommer skapa en hög modern standard med stora fönsterpartier för ljusinsläpp och härlig utsikt för att passa in i Göteborgs framtida affärsdistrikt. Entréplanet byggs om för att ge plats åt restauranger, konferens, service samt gemensamma ytor. Närheten till vattnet, folkliv och restauranger inspirerar till att skapa nya idéer och affärer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

2049m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 3

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssonsterminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg där all typ utav service går att hitta.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen