Lilla Bommen 3

Kontor, 1294m² , Centrum
Kontorslokalen på fjärdevåning om 1294 kvm håller på att renoveras för den nya tidens affärer och skapar en modern standard med stora fönsterpartier för ljusinsläpp och härlig utsikt med terrass mot älven. Entréplanet byggs om för att ge plats för restauranger, konferens, service samt gemensamma ytor. Närheten till vattnet, folkliv och restauranger inspirerar till att skapa nya idéer och affärer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1294m²

Lokalnummer

Lilla Bommen 3

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen/Nils-Ericssons terminalen samt Älvsnabben.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg samt restaurang i byggnaden.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen