Lilla Bommen 1

Kontor, 1444m² , Centrum
Välkommen till en representativ kontorslokal om 1444 kvm i den välkända fastigheten Läppstiftet i Göteborg. Lokalen är anpassad för 90-120 personer och ligger på våningsplan 6 med härlig utsikt. Planlösningen är till stor del öppen med trevliga pausytor samt ett antal mötesrum, samtalsrum och arbetsrum. Utformningen av lokalen främjar en trevlig och inspirerande arbetsmiljö med bra ytor för arbetsplatser samt för gemenskap och umgänge. Till lokalen finns en egen takterrass med en fantastisk utsikt ut över Göteborgs hamninlopp. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1444m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen