Lilla Bommen 1

Kontor, 403m² , Centrum
En nyrenoverad och mycket trevlig kontorslokal om 403 kvm som är anpassad för 20-29 personer. Lokalen har ljusa ytskikt och stora fönsterpartier vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning i vinkel och är fördelad på mötesrum, loungeyta, två större öppna kontorslandskap samt pausyta med pentry. Lokalen är utrustad med Smart & Klart kontorskoncept och är anpassat för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Du får nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Fastigheten som också i folkmun kallas Läppstiftet har en central placering i Göteborg med närhet till all tänkbar service med restauranger, café och butiker. Vidare finns kollektivtrafiken, med flertalet buss- och spårvagnslinjer endast ett stenkast bort. Inflyttning kan ske omgående, kontakta oss gärna för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

403m²

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank, restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen