Lilla Bommen 1

Kontor, 1111m² , Centrum
Välkommen till en stor och härlig lokal med underbar utsikt åt flera olika väderstreck. Ytan på kontorets övre plan fördelas på öppna kontorslandskap, nio samtalsrum/konferensrum samt loungeytor. Går man ner en våning i interntrappan så kommer man till ett stort pentry samt lokalens största konferensrum. Golvet är i huvudsak i ekparkett men på vissa ställen pryds det av grå heltäckningsmatta. Alla partier går i ek och glas. Fastigheten som också i folkmun kallas Läppstiftet har en central placering med närhet till all tänkbar service med restauranger, café och butiker. Vidare finns kollektivtrafiken, med flertalet buss- och spårvagnslinjer endast ett stenkast bort.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

1111m²

Omgivning

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen till "Läppstiftet" som denna fastighet är mer känd som. Läppstiftet är välkänt och syns på långt håll. Att jobba med vattnet som granne är ett privilegium du får när du flyttar in i området vid Lilla Bommen. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank,restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen