Lilla Bommen 1

Kontor, 783m² , Centrum
En nyrenoverad kontorslokal på 783 kvm som är fördelad på två våningsplan. Här sitter man högt upp i fastigheten på våningsplan sex och sju med en vacker utsikt ut över staden. Lokalen är anpassad för upp till 65 arbetsplatser och har stora fönsterpartier som ge ett vackert ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning med flera öppna ytor för kontorslandskap. Det finns även flera kontorsrum, mötesrum i olika storlekar, konferensrum och trevliga paus och loungeytor. Fastigheten kallas i folkmun Läppstiftet är ett välkänt landmärke och en attraktiv kontorsadress i Göteborg. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

783m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass har ett rikt historiskt arv och präglas idag av framförallt industri, infrastruktur, godsterminaler och marina. Området, som ligger i centrala Göteborg, har ursprungligen fått sitt namn av Gullberget där Skansen Lejonet idag står. Området erbjuder direkt närhet till bland annat Centralstationen, Nordstan, större leder och Postterminalen. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralen finns möjlighet att, med buss och tåg, ta sig vidare ut bland de svenska landskapen.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd.

Service

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank, restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen