Lilla bommen 1-2

Kontor, 147m² , Centrum
Ljus och trevlig kontorslokal om 147kvm smakfullt inredd på våning 15, med fantastisk utsikt över Göteborgs historiska hamninlopp. Precis i entrén finns en lounge som delas av mot kontoret med ett samtalsrum. Vidare in är planlösningen öppen. Här finns 10 arbetsplatser samt kök, matplats och umgängesytor. Smart & Klart är konceptet som förenklar och förbättrar, vi på Vasakronan ser att många kontorsflyttar blir till stora projekt som tar långt tid. För er som föredrar enkelhet vill vi kunna erbjuda ett smidigt alternativ, allt du ser ingår utan några som helst extra avgifter. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, ja det mesta som du kan tänkas behöva är redan på plats Central placering med närhet till all tänkbar service (restauranger, café, butiker mm.). Vidare finns kollektivtrafiken, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, ett stenkast bort.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

147m²

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen. Området har fått sitt namn av Gullberget som Skansen Lejonet står på. Mellan Göta Älv och Mårten Krakow-leden finns kontor på Hultmans holme och Swedish Match snusfabrik med Pagoden. Av det gamla gasverket vid Gullbergskajen står bara Gasklockan kvar. Kajen benämns också Drömmarnas kaj, med en mängd äldre fartyg under renovering. Fartygen som inte renoveras fungerar som bostäder, kaféer, restauranger, vandrarhem och hotell.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen