Kyrkogatan 44

Kontor, 137m² , Centrum
Nu finns en ljus och öppen kontorslokal ledig mitt i centrala Göteborg. Här sitter man högst upp i fastigheten med vacker utsikt ut över takåsarna. Planlösningen är öppen och fördelad på ett större arbetsrum perfekt för ca 8-12 arbetsplatser, en trevlig loungeyta, konferensrum samt ett mindre samtalsrum. Det finns ett ljust och fint lunchrum med pentry. Två toaletter finns samt ett duschrum. Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg och här finns närhet till att tänkbar service, bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

137m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Det finns mycket goda kommunikationer med buss och spårvagnshållplatser bara ett par hundra meter från fastigheten.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg och här finns närhet till all tänkbar service, bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen