Kyrkogatan 20-22

Kontor, 155m² , Centrum
Välkommen till en unik kontorslokal som är belägen på Kyrkogatan 20-22 mitt i centrala Göteborg vid de charmiga kvarteren runt Domkyrkan. Lokalen är inredd med Smart & klar konceptet vilket innebär ett färdig möblerat kontor som är inflyttningsklart. Lokalen har en månads uppsägningstid vilket ger hyresgästen fullständig flexibilitet. Planlösningen har två öppna kontorsrum som är utformat för ca 10 arbetsplatser. Ett väl tilltaget pausrum finns i mitten av lokalen med ett vackert pentry och öppet lunchrum och lounge. Det finns ett samtalsrum samt ett konferensrum med plats för åtta personer. Två toaletter finns varav den ena har dusch. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

155m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Mitt emellan Kungsportsplatsen och Brunnsparken där de flesta bussar och spårvagnar går.

Service

Här har du närhet till shopping oc.h all traditionell cityservice som kan erbjudas.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen