Kvarnbygatan 10-14

Kontor, 392m² , Mölndal
Nu finns en ljus och fin kontorslokal med en underbar takterrass ledig högst upp i huset ovanför Mölndalsfallen. Lokalen är helt rätt för er verksamhet om ni söker en blandad planlösning i en miljö utöver det vanliga. Lokalen består av kontorsrum, konferensrum och öppna kontorslandskap i olika storlekar. Terrassen är stor nog för att samla större sällskap. Här kan man blicka ut över Mölndal och forsen som är precis intill fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

392m²

Omgivning

Fastigheten ligger mycket vackert belägen längst upp i Kvarnbacken och känd som "Kråkan" . Mölndalsfallen är ursprunget till Mölndals Kvarnby. Redan på medeltiden utnyttjades vattenkraften till att driva kvarnar och i slutet av 1800-talet utvecklas Kvarnbyn till ett av Sveriges viktigare industriområden. De gamla fabrikslokalerna inrymmer numera företag, museer, hantverkare och konstnärliga verksamheter. Områdets genuina karaktär finns fortfarande kvar. Här sjuder av nytt liv och årliga evenemang med kultur och näringsliv i samverkan.

Kommunikationer

Området trafikeras idag av två busslinjer 728 och 756 (hpl: Mölndals museum). och inom gångavstånd ligger knutpunkten Mölndals Centrum. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E6/E20 och är lättillgänglig med bil.

Service

Flera lunchrestauranger i området och i samma hus finns ett populärt café. Ett ännu större utbud av restauranger, butiker och övrig service finns i Mölndals centrum som ligger några minuter bort med bil eller på 5 minuters gångavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen