Kungstorget 11

Kontor, 110m² , Inom Vallgraven
Söker ni ett mindre kontor erbjuder vi nu denna fina lokal vid Kungsportsplatsen. Här sitter man mycket centralt och med all tänkbar service runt hörnet och bra kommunikationer med både spårvagn och buss. Lokalen är belägen på tredje våningen i fastigheten och har ett öppet kontorslandskap anpassat för 6 personer, konferensrum och pentry samt ett mindre samtalsrum. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

110m²

Lokalnummer

Kungstorget 11

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med både spårvagn och buss.

Service

All tänkbar service runt hörnet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen