Kungsportsavenyen 29

Kontor, 178m² , Centrum
Trevlig kontorslokal mitt på Avenyn med närhet till all tänkbar service. Kontorslokalens yta är genomtänkt med ett välkomnande entrérum, ett öppet kontorslandskap, konferensrum, förrådsutrymmen, vilorum, kapprum, toaletter samt dusch. Det finns också ett trevligt pausrum med pentry med utgång till fastighetens trevliga innegården som passar perfekt för när man vill umgås med sina kollegor, kunder eller ta med sig datorn ut och arbeta ute och njuta av solen. Kontorslokalen kommer till viss mån att anpassas med bland annat ett nytt pentry där de nya hyresgästerna har möjlighet att vara med och påverka materialval.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

178m²

Omgivning

Avenyn, Göteborgs paradgata, länkar samman Göteborgs sprudlande centrum med mötesplatsen Korsvägen. Ett par minuters promenad bort finns alltså ett brett utbud av restauranger, butiker och service via exempelvis Svenska Mässan, Göteborgs evenemangsstråk samt Inom Vallgraven. På Avenyn hittar du nutida kontor i såväl äldre charmiga fastigheter som i nyuppförda moderna hus. Göteborgs Stad arbetar i nuläget med en upprustning av gaturummet i form av nya mötesplatser, plantering, ökad tillgänglighet och belysning. Arbetet väntas stå klart 2020, lagom till Jubileumsåret 2021. Avenyn är lättillgängligt via buss, spårvagn och flygbuss och har, trots sitt centrala läge, goda parkeringsmöjligheter vid bland annat Heden och parkeringshus.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Även flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar här. Det finns gott om parkeringsplatser i närheten.

Service

Det strategiska läget innebär gångavstånd till bl.a. Centralstationen, Lilla Bommen, Nordstan och Svenska Mässan. Området har den bästa närservice vad gäller restauranger, caféer, banker och shopping.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen