Kungsgatan 51

Kontor, 770m² , Inom Vallgraven
En härlig kontorslokal mitt på Kungsgatan om 770 kvm som ligger på våning 4-5. Lokalen har öppen planlösning med flertalet mötesrum i olika storlekar. Det finns ett stort konferensrum som även är lämplig som storrum eller projektrum. Lokalen har flera terrasser. Lokalen kommer att vara tillgänglig runt årsskiftet 2021/2022. Kontakta gärna oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

770m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Området har goda kollektiva förbindelser och trafikeras av flera spårvagns- och busslinjer. Att promenera till Centralstationen tar ca 8 minuter.

Service

Här sitter man mycket centralt och all tänkbar service finns utanför dörren. Här finns några av Göteborgs bästa restauranger och caféer på gångavstånd och riktigt bra shopping.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen