Kungsgatan 28

Kontor, 256m² , Centrum
En trevlig kontorslokal med stor potential. Lokalen kommer att byggas och få en mer modern planlösning. Idag är planlösningen fördelad på två större öppna ytor, samtalsrum, konferensrum samt ett två mindre mötesrum. Lokalen har ett större pausrum med pentry och mitt i lokalen finns en härlig ljusgård som ger ett vackert ljusinsläpp i lokalen. Kontakta oss för mer information.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

256m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Närmaste spårvagnshållplats ligger vid Domkyrkan, knappt ett stenkast från kontorets ytterdörr. Tar du vagnen är det mindre än en minuts resa till Brunnsparken där Göteborgs alla spårvagnslinjer strålar samman.För dig som hellre går ligger centralstrationen på mindre än 10 minuters gångavstånd.

Service

Oavsett om du vill äta en lätt sallad, bjuda någon på affärslunch, hämta sushi eller bara ta en öl efter jobbet; behöver du aldrig lämna kvarteret. Mångfalden av restauranger i området för tankarna närmast till en betydligt större stad än Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen