Kråketorpsgatan 10C

Kontor, 91m² , Åbro
En trevlig mindre kontorslokal utmed E6:an, perfekt för bra skyltning. Lokalen är rumsindelad med pentry, toalett samt en dusch. Fastigheten ligger i det expansiva Åbro Företagsområde med Astra Zeneca och direkt granne med GoCo, Health Innovation City, som närmsta granne. Här får er verksamhet ett strategiskt läge nära leder, endast 5 min från Mölndals C. Fiber ingår i hyran!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

91m²

Lokalnummer

Kråketorpsgatan 10 C

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Kommunikation med buss finns, närmsta hållplats är AstraZeneca med busslinje 755, 758, 760 eller Lila Express.

Service

Offentlig och kommersiell service finns i Mölndals centrum på 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen