Kråketorpsgatan 10B

Kontor, 269m² , Åbro
Praktisk kontorslokal liggande en halv trappa upp i fastigheten och med ett strategiskt läge nära stora leder och Göteborg. Möjlighet finns att hyra till ett mindre garagelager i markplan om ca 25 m2. Lokalen har rum i varierande storlekar, vilket enkelt kan användas till både enskilda kontor så som mötesrum/konferens. I lokalen finns pentry, 3 toaletter och dusch. Bra skyltläge utmed E6:an. Fiber ingår i hyran! Fastigheten ligger i det expansiva Åbro Företagsområde med Astra Zeneca och direkt granne med GoCo, Health Innovation City, som närmsta granne. Här får er verksamhet ett strategiskt läge nära leder, endast 5 min från Mölndals C.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

269m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Åbro har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C. Ett expansivt och populärt område strax utanför Göteborg och Mölndal C.

Kommunikationer

Kommunikation med buss finns, närmsta hållplats är AstraZeneca med busslinje 755, 760 eller Orange Express.

Service

Lunchrestauranger finns i området. Offentlig och kommersiell service finns i Mölndals centrum på 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen