Kråketorpsgatan 10B

Kontor, 187m² , Åbro
Prisvärd, yteffektiv och ljus kontorslokal, med strategiskt läge nära stora leder och Göteborg. Lokalen har rum i varierande storlekar, vilket enkelt kan användas till både enskilda kontor så som mötesrum/konferens och mer öppet kontorslandskap. I lokalen finns pentry, toalett och dusch. Bra skyltläge utmed E6:an. Fiber ingår i hyran! Fastigheten ligger i det expansiva Åbro Företagsområde med Astra Zeneca och direkt granne med GoCo, Health Innovation City, som närmsta granne. Här får er verksamhet ett strategiskt läge nära leder, endast 5 min från Mölndals C. Möjlighet finns att hyra till ett mindre garagelager i markplan om ca 25 m2. Flexibel bindningstid för detta kontor kan diskuteras, vid snart tillträde.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

187m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Kommunikation med buss finns, närmsta hållplats är AstraZeneca med busslinje 755, 760 eller Orange Express.

Service

Lunchrestauranger finns i området. Offentlig och kommersiell service finns i Mölndals centrum på 5 minuters bilavstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen