Korsgatan 7

Kontor, 162m² , Inom Vallgraven
Nu har vi på Lokalisera möjlighet att erbjuda en mycket fin, fräsch och fräck lokal, i bästa cityläge. Lokalen upplevs som mycket luftig, mysig och med härligt ljus. Ytskikten är fräscha och ny ventilation är nyligen installerad i fastigheten. Kontakta oss snarast för frågor och för att boka en visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

162m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen