Korsgatan 20

Kontor, 67m² , Inom Vallgraven
Nu kan vi erbjuda ett företag att överta denna trevliga och yteffektiva kontorslokal, med bästa cityläge. Möjlighet finns att hyra lokalen, både med kort, mer flexibel hyreslängd, eller ta över hyresavtalet från nuvarande hyresgäst, med aktuella hyresvillkor. Här är nära till all tänkbar service och kommunikationer. Lokalen har ett riktigt kök och dusch/tvättmaskin. Lokalen har enkel teknisk standard, med självdragsventilation, men erbjuder generös takhöjd, som ger härlig rymd och stora fönster. Önskvärt med snabbt tillträde!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

67m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen