Korsgatan 13

Kontor, 32m² , Centrum
Nu kan vi erbjuda en mycket trevlig och högklassig kontorslösning i den absoluta citykärnan av Göteborg. Kontorsytan har bra ljusinsläpp och fönster vetter mot den trevliga gågatan utanför. Här sitter man i eget kontorsrum och delar på gemensamhetsytor. Mycket trevligt lunchrum och inom ramen för hyran ingår access till konferensavdelning, där man kan boka mötesrum i olika storlekar. Här får ni även tillgång till en härlig terrass. Denna kontorslösning kan passa ett företag som behöver kontor för 2-4 personer.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

32m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen