Köpmansgatan 6

Kontor, 62m² , Centrum
Nu finns möjlighet att hyra en trevligt lokal passande för kontor, butik och showroom. Lokalen som ligger i markplan med fönster ut mot Köpmansgatan har idag mestadels en öppen planlösning. Här sitter du några minuter från Nordstan och ett stenkast från Kronhusbodarna. Närhet till all tänkbar service och restauranger/caféer. Lokalen är ej lämpad för café-/restaurangverksamhet. Endast momspliktig verksamhet. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

62m²

Lokalnummer

Köpmansgatan 6

Omgivning

Området Inom Vallgraven är Göteborgs hjärta. Lokalen ligger ett stenkast från Kronhusbodarna och mysiga smågator med stor kulturhistoriskt värde. Direkt närhet till all tänkbar service men samtidigt i ett lugnt och trevligt läge.

Kommunikationer

Strategiskt läge nära till både Brunnsparken och Stenpiren.

Service

Här har du inte långt till både kulturliv och bra shopping. Nordstan, Skandinaviens ledande Köpcentrum, ligger i närheten och det finns gott om välrenommerade restauranger och mysiga caféer i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen