Kilsgatan 5

Kontor, 150m² , Centrum
En perfekt kontorslokal för det mindre företaget som vill sitta centralt i Göteborg. Lokalen är anpassad för ca 12 arbetsplatser med konferensrum samt öppen yta vid pentryt för spontanmöten och/eller projektyta. Fastigheten ligger vid Lilla Bommen nära älven, i ett modernt kontorsområde. Vid vattnet ligger Göteborgsoperan och Göteborgs mysiga gästhamn. Det finns gott om lunchrestauranger i området.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

150m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Tåg, buss, båt bil. Allt finns där. Tågstationen coh bussterminalen ligger bara några minuter bort. Du tar dig med Älvsnabben till kreativa Eriksberg och Lindholmen. Och med bil är det enkelt att komma till Gullbergsvass via lederna från alla väderstreck.

Service

Lunchrestaurang, kiosk och café har du i fastigheten. Längre bort, vid och i Skanskaskrapan, finns flera restauranger och caféer - och en bank. Träningscenter finns bara några löpsteg bort. Sedan har du förstås hela stan runt knuten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen