Kaserntorget 1

Kontor, 186m² , Inom Vallgraven
Nu kan vi erbjuda ett riktigt fint och välplanerat kontor, med en bra blandning av öppet kontorslandskap, några enskilda rum, konferensrum och små ring-/mötesrum. Kontoret har 2 WC & dusch. Utöver att lokalen har ett bra läge i stan, är välplanerad/effektiv, är den även väldigt mysig och trevlig, med en härlig vy upp mot Kungshöjd. Sammantaget kan uttryckas att lokalen har Wow-faktor och bör övervägas. Antagligen söker ni lokal fr. om ganska snart och är kräsna med era önskemål och krav. Möjlighet finns att här hyra mellan 6-10 kontorsplatser eller ta över och hyra hela lokalen. I kvarteren runt Kaserntorget och Magasingatan samsas trendiga butiker, restaurangliv och barhäng. Ett område med härlig och för Göteborg unik atmosfär. Mycket goda allmänna kommunikationer via hållplats Domkyrkan. Vid behov finns parkeringsmöjligheter i närliggande P-hus Kungsgaraget. Vid intresse rekommenderar vi er att se kontoret på plats! Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information och/eller för att boka en visning inom kort!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

186m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Kvarteren runt Kaserntorget och Magasinsgatan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer, gym och övrig service. Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former.

Kommunikationer

Mycket god kollektivtrafik. Från hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget tar man enkelt sig vidare genom stan.

Service

All tänkbar service i direkt närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen