Kärrlyckegatan 22

Lager, 2607m² , Hisingen
Här kan vi erbjuda en egen kombinationsfastighet, med lager/produktion (ca 2.300 m2) och kontor (ca 300 m2), med skyltläge längs med den viktiga trafikleden 155, i nära anslutning till Arendal och Volvo, bl. a. Fastigheten har några olika lagerdelar, ca 5-6 m i fri takhöjd och med både markportar och en port vid lastkaj. Fastigheten är tillgänglig fr. om nu och kommer att anpassas i samråd med nästa hyresgäst.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

2607m²

Lokalnummer

Kärrlyckegatan 22

Omgivning

Arendal, här skapar nya företag sin historia i det före detta varvsområdet. Med närhet till Göteborgs hamn, idéer från Lindholmen och produktionen i Torslanda har området kunnat skapa den perfekta positionen som ett logistikcenter i världsklass. Arendal industriområde står under spännande utveckling där äldre fastigheter förädlas och nya byggnader ska tillkomma. Här skapas nu de bästa förutsättningarna för ledande industri och logistikverksamheter. Fastigheten ligger 5 minuters promenad ner till vattnet.

Kommunikationer

Området trafikeras av flera busslinjer och för den bilburna finns närhet till stora leder (E6/E20). Från hållplats Sörredsmotet går Expressbussar som tar en in till centrala Göteborg på 20min.

Service

Lunchrestauranger och matbutik finns i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen