Kärragatan 8

Kontor, 300m² , Åbro
Med ett bra läge i Åbro finner ni denna lokal. Lokalen ligger i markplan och har blandad planlösning som kan anpassas efter behov. Passar ett företag som vill sitta lugnt men samtidigt strategiskt nära trafikleder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

300m²

Omgivning

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort. Fastigheten ligger med ett centralt läge i Åbro Industriområde, alldeles invid Pepparedsleden.

Kommunikationer

Buss stannar i närheten.

Service

All tänkbar service ca 3-5 min bort med bil, i Mölndals centrum alt. Kållered köpstad.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen