Kämpegatan 8

Kontor, 500m² , Centrum
Nu finns det möjlighet att hyra moderna kontorslokaler mellan 330- 500 kvm på Kämpegatan 8. Här sitter man i ett vackert tegelhus i gråa toner, lokalerna högst upp har härliga balkonger mot den gården. Lokalerna har stora panoramafönster och ett öppet luftigt kontorslandskap, mötesrum samt trevliga ytor för gemenskap. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

500m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, kännetecknas av en omfattande stadsutveckling med ett flertal spännande projekt. Här utvecklas inte endast nya kontor utan även bostäder, hotell och mer närservice. Framtidens Gullbergsvass ska bli en central och vattennära stadsdel som lever dygnet runt. Tack vare sitt goda läge är det endast ett stenkast från centralstationen och på en kort promenad nås centrum som erbjuder allt från restauranger, köpcentrum, gym samt parkering. Det finns god tillgång till linjetrafiken samt enkelt att ta sig med både bil och cykel.

Kommunikationer

Det tar ca 7 minuter att gå till centralstationen,. Det finns cykelgarage och dusch/omklädning inom fastigheten.

Service

I området finns flera trevliga lunchrestauranger. Det finns även bank, gym och servicebutik på gatan samt hela Nordstans utbud på gångavstånd. Här kan du ta en löparrunda längst med Drömmarnas kaj på lunchen eller strosa bort till småbåtshamnen eller varför inte ta ett gympass, här finns det många olika alternativ som förgyller en arbetsdag.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen