Jonsväg 19

Kontor/Lager, 736m² , Partille
Ljus och trevlig kombilokal om 736 kvm i Jonsereds industriområde. Ytan fördelas på framförallt lager- och produktionsytor. Lokalen finns i Jonsered och ligger nära busshållplatsen "Jonsereds Jons Väg" där busslinje 519, 529 och Gul Express passerar. Alingsåsleden (E20) finns alldeles intill för den bilburne.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

736m²

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinje 510 till hållplats Jons Väg.

Service

Här finns närhet till trevliga lunchrestauranger och mataffärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen