Johan Willins Gata 8

Kontor, 347m² , Gårda
Moderna och flexibla kontorslokaler i centrala Göteborg. Fastigheten erbjuder parkering, mötesrum, gym, café samt restaurang. Receptionen välkomnar hyresgäster samt besökare. Ligger nära Centralstationen samt E6 oh det finns god tillgång till buss- och spårvagnslinjer i området.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

347m²

Lokalnummer

Johan Willins Gata 8

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Fastigheten erbjuder moderna och flexibla kontorslokaler i Göteborgs centrum. Lokalerna passar företag i alla storlekar då man både kan minska samt utöka ytorna. Det finns god tillgång till parkering, mötesrum, ett välutrustat gym, ett café i en utav husets ljusgårdar samt en mysig restaurang. Receptionen välkomnar hyresgäster samt besökare. Tack vare det goda läget kan Norra Gårda erbjuda mycket goda kommunikationer. För den bilburna finns närhet till E6/E20 och vidare trafikerar kollektivtrafiken flertalet buss- och spårvagnslinjer i området. En perfekt plats för ert företag att utvecklas på.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ett stenkast från Centralstation och det finns även god tillgång till buss- och spårvagnslinjer i området.

Service

I fastigheten finns både ett café samt en trevlig restaurang som erbjuder lunch under veckodagarna. Det finns god tillgång till både parkering inomhus och utomhus samt tillgång till ett välutrustat gym. Fastigheten erbjuder ett flertal mötesrum där catering kan levereras från cafét samt restaurangen vid större möten och evenemang. Receptionen finns till för att välkomna både hyresgäster samt besökare och har även hand om post och gods.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen