Johan på Gårdas Gata 5 C

Kontor, 413m² , Gårda
I Gröna Skrapan, en av Göteborgs bästa och mest efterfrågade kontorsfastigheter, finns just nu en ljus kontorslokal på plan 13. Ytan fördelas i nuläget på öppna ytor, flertalet rum i olika storlekar med konferens, grupp och tysta rum samt pentry och WC. Kontoret har en fantastisk utsikt över Göteborg. I fastigheten finns bokningsbara konferensrum, gemensam reception samt en välskött restaurang i bottenplan. I området finns all tänkbar närservice, exempelvis bank, butiker, restauranger och caféer. Huset ligger intill E20/E6 och i källarplan finns parkeringsplatser såväl som en miljöbilpool. Närhet till buss- och spårvagnshållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

413m²

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. I källarplan finns parkeringsplatser och även en miljöbilpool som hyresgäster har möjlighet att använda. Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.

Service

I området finns all tänkbar närservice, exempelvis bank, butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet och det finns även ett parkeringsdäck i direkt anslutning till Gröna Skrapan för besökare till huset.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen