Järntorgsgatan 12-14

Kontor, 162m² , Linnéstaden
Här kan vi erbjuda en mycket trevlig lokal, med bästa tänkbara läge på Järntorget. Lokalen har mestadels rumsindelad layout, men med en större öppen yta vid köksdelen, med fina sociala ytor, i kombination med ett bra antal rum/jobbytor. Kontoret överblickar Järntorget, med härlig fri sikt ut över vackra takåsar. Lindholmen med sitt Science Park ligger tvärs över vattnet. Järntorget är ett av stadens större knytpunkter för kollektivtrafiken och här finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

162m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. Området runt Järntorget har blivit en av stadens populäraste mötesplatser och är ett nav för kultur, restauranger och nattliv. Från Järntorget sträcker sig Linnégatan och Långgatorna med restauranger, kaféer, barer och småskaliga butiker. Här finns även närhet till mysiga Haga och statsparken Slottsskogen och Botaniska Trädgården. Det här är ett strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen.

Kommunikationer

Järntorget är ett av stadens större knytpunkter för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Service

Närhet till all tänkbar service. Stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen