J A Wettergrens gata 7A

Kontor/Lager, 3089m² , Högsbo-Sisjön
Äntligen finns en rymlig kombilokal till uthyrning i populära Högsbo! Kombilokalen har kontor, höglager och låglager. Lokalen går även att dela upp på olika vis för att anpassas till verksamheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

3089m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Här finns goda förbindelser med kollektivtrafik. Busshållplats J A Wettergrens Gata trafikeras av linje 82 och 758 tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min. Läget erbjuder dig också närhet till Dag Hammarsköldsleden som smidigt tar dig vidare till E6 och E20.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen