J A Wettergrens gata 7A

Industri/verkstad, 1040m² , Högsbo-Sisjön
Rymlig och praktiskt lager- och verkstadslokal om 1 040 kvm med mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ramp från markplan för inlastning. Omklädningsrum med dusch finns att tillgå i lokalen. Lunchrestaurang finns i fastigheten. Närhet till Dag Hammarsköldsleden som tar dig vidare till E6 och E20. Kollektivtrafiken passerar alldeles utanför fastigheten. Busshållsplats J A Wettergrens Gata som trafikeras av linje 82 och 758 tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min.

Fakta

Lokaltyp

Industri/verkstad

Storlek

1040m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal större butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. J. A Wettergrens gata 7A är belägen i Högsbo industri område. Med stort utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

Här finns goda förbindelser med kollektivtrafik. Busshållplats J A Wettergrens Gata trafikeras av linje 82 och 758 tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken, och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min. Läget erbjuder dig också närhet till Dag Hammarsköldsleden som smidigt tar dig vidare till E6 och E20.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 5 min med bil tar man sig till Frölunda Torg som är ett av Göteborgs största shoppingcentrum, där finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen