Industrivägen 51

Kontor, 137m² , Partille
Välkommen till Industrivägen 51 i Sävedalen. Här finns en modern och ljus kontorslokal att hyra. Kontorslokalen är idag disponerad med ett härligt kontorslandskap ett rymligt konferensrum för 8 personer och två minde kontorsrum. Lokalen är öppen och ljus och är helt nyrenoverad. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

137m²

Lokalnummer

Industrivägen 51

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framför allt av lager- och kontorsverksamheter. Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Flera busslinjer trafikerar området.

Service

Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen