Importgatan 10

Kontor, 315m² , Hisings Backa
Kontor i fastighet med både kontorshotell, restaurang och närhet till både Göteborg och Kungälv. Lokalens yta fördelas i huvudsak på ett större öppet kontorslandskap som kompletteras med tre rumsindelade cellkontor, ett konferensrum samt pentry med tillhörande pausyta. Placeringen på Importgatan i Hisings Backa erbjuder närhet till flertalet lunchrestauranger samt närhet till hållplats Stig Center som trafikeras av linje 47. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

315m²

Omgivning

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Service

Ligger bakom Stig Center med all tänkbar service

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen